Ny start

Hei.

Vet jeg startet denne bloggen ganske direkte med "min start", og avsluttet like fort. Men nå vil jeg prøve igjen, grunnen til at jeg sluttet så fort var på grunn av den lille responsen jeg fikk på innlegg nummer to, som førte til at jeg ikke trodde folk brydde seg om det jeg skrev.

Men som overskriften tilsier "ny start" vil jeg prøve igjen, har mange ulike innleggs planer. Men vil også høre hva dere vil lese om. Vil dere høre om min tid med recovery nå til dags, tiden før, hvordan sykdommen oppsto og hvordan du kan merke om du er på vei til å få en form for spiseforstyrrelse? Det er bare å skrive hva dere vil ha, jeg er åpen for så og si alt.

Min Instagram er forresten: anorectic_recover

3 kommentarer

06.06.2017 kl.21:37

Hei :) Så kjekt at du er begynt å blogge igjen! Jeg er spent på å se hva du kommer til å blogge om videre! Jeg håper du klarer å komme deg tilbake der du ønsker å være! Historien din og erfaringene dine kan gjøre mye for andre! Stå på! Stå på, jeg heier på deg! :)

10.06.2017 kl.21:05

Jeg synes du er veldig tøff som velger å dele dette med andre! Jeg vil gjerne lese mer om deg og sykdommen, for eksempel:

Hvordan har du det nå med sykdommen i forhold til tidligere? Er det slik nå at du føler at du er syk eller er det noe du bare hører fra andre? Og føler du at behandlingen har hatt noen effekt? Har du møtt andre i din situasjon når du har vært under behandlig? Har du fått snakket med noen som virkelig forstår deg?

Håper du kommer til å dele mer! Stå på :)

Spiseforstyrrelse

11.06.2017 kl.22:16

Anonym: er ganske mye for tiden, men skal gjøre alt jeg kan for å skrive. Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Spiseforstyrrelse

Spiseforstyrrelse

16, Bergen

Denne bloggen kommer til å beså av mitt liv de siste to årene. Fra ordet sykdom var fjær til det ble veldig nær, nærer enn jeg noen gang kunne forestille meg og ennå ikke kan. Jeg har en form for spiseforstyrrelse kjent som anoreksi, det er hverfall det alle sier selvom jeg ikke ser det selv.

Kategorier

Arkiv

hits